Deelnemen aan onze lessen is altijd op eigen risico.


Gym-all-in
Dit is hét uurtje voor kinderen die lekker willen sporten en die het leuk vinden om hun grenzen te verleggen. Het maakt niet uit wat voor niveau je hebt, iedereen is welkom bij de recreatielessen en het gaat om het plezier. De groepen zijn op leeftijd ingedeeld, startend vanaf 4 jaar, en hebben 1 keer in de week les. Als je de basis goed onder de knie hebt, kan het zijn dat je uitgenodigd wordt voor het turnen.

 

Turnen
Turnen is een sport waarbij kracht, flexibiliteit, coördinatie, balans en elegantie naar voren komen. Al deze eigenschappen zijn van groot belang in de sport. Turnen is een intensieve sport. Binnen het turnen doe je mee aan wedstrijden op regionaal en landelijk niveau. Voor het turnen binnen G.V. Gramsbergen wordt je uitgenodigd.

 

Acrogym
Acrogym is een relatief nieuwe sport binnen de gymnastiek. Acrogym is een combinatie van acrobatiek en gymnastiek, ook wordt er bij gedanst.  Je werkt samen met elkaar om een mooie oefening te laten zien, het is dan ook een echte teamsport. Er zijn verschillende team-samenstellingen mogelijk. De E-lijn is voor iedereen toegankelijk. De B/C en D lijn zijn op uitnodiging.

 

Dansen
Binnen de vereniging worden verschillende soorten dans aangeboden. Voor jong en oud wat te beleven in de danswereld. Streetdance / demoteams. In de streetdance lessen leer je verschillende danscombinaties op supercoole muziek. De lessen worden gegeven door enthousiaste leiding en zijn voor iedereen toegankelijk. De leiding bekijkt vervolgens welke groep het meest geschikt is.

 

Yoga / pilatus
Voor sommigen is yoga een manier om te ontspannen. Voor anderen is het een training om het lichaam soepel te houden. Welk type yoga je ook kiest – intensief of juist rustig – het is een goede manier om het lichaam te stretchen, te versterken en te ontspannen.
Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. Toegankelijk voor iedereen, wees welkom!

 

55+ gym 
Voor dames en heren van  55+ die graag aan hun conditie willen werken en gezond willen blijven bewegen. Een bewegingsles waarin wordt gewerkt aan spierversterking en verbetering van de houding door middel van bewegen met diverse materialen en soms ook bewegen op muziek. Toegankelijk voor iedereen, wees welkom!

 

Ouder&kind gym
Samen met papa, mama, opa of oma lekker gymmen! Een aanbod van de vereniging dat speciaal is bedoeld voor de peuter van 1½ tot 4 jaar. Tijdens deze lessen krijgen de peuters spelenderwijs oefeningen aangeboden, waardoor ze geprikkeld worden om te bewegen. Deze oefeningen bestaan uit klimmen, klauteren, balanceren, hangen, springen en rollen. Het zijn bewegingen die de motorische ontwikkeling van deze jonge kinderen geweldig stimuleren. Toegankelijk voor iedereen, wees welkom!