Gymkleding

Alle meiden die lid zijn van het recreatieve turnen dragen tijdens de trainingen hetzelfde gympakje. Een gympakje wordt verplicht gesteld vanaf kinderen van groep 3. Voor de jongens is gekozen voor een hemdje met een korte sportbroek. Op deze manier kan de leiding de kinderen op een veilige manier begeleiden tijdens de training. Iedereen die een pakje nodig heeft kan dit zelf aanschaffen. Bijvoorbeeld via de aangegeven links, Marktplaats.nl of tijdens een door ons georganiseerde ruilbeurs.

Op het moment is ons huidige verenigingspakje niet meer leverbaar. Wij zijn daarom op zoek naar een alternatief.

Voor de turnselectie wordt in overleg met ouders en leiding bekeken welke mogelijkheden er zijn. Een wedstrijdturnpakje wordt 2-3 seizoenen gedragen. Binnen de vereniging zijn we aan het bekijken welke mogelijkheden er voor onze vereniging liggen, om hierin meer eenheid te behouden net als het recreatieve gympakje. Hierover wordt u ingelicht als er meer duidelijkheid is. De kosten voor de pakjes zijn voor eigen rekening. Op wedstrijden dragen de leden een vest van GV Gramsbergen.

Voor de acrogym liggen de kledingvoorschriften nog weer anders. Afhankelijk van partners en wedstrijden wordt in overleg met je team, leiding en ouders bekeken welke mogelijkheden er zijn t.a.v een wedstrijdpakje. De kosten voor de pakjes zijn voor eigen rekening. Op wedstrijden dragen de leden een vest van GV Gramsbergen.