Door omstandigheden waren wij genoodzaakt op hele korte termijn op zoek te gaan naar nieuwe leiding voor onze pilates – lessen en onze recreatieve dans-lessen. We zijn ontzettend blij dat we 2 enthousiaste dames hebben gevonden die dit voor Gymvereniging Gramsbergen willen oppakken! Dames heel veel plezier en succes bij deze nieuwe uitdaging!

PILATES:
Heel blij zijn wij, dat vandaag de kogel door de kerk was, en dat Liesbeth de pilates – groep (tijdelijk) wil voortzetten. In tussen tijd dat Liesbeth ons helpt deze groep te behouden zullen we blijven uitkijken naar een permanente oplossing.
Helaas kunnen we niet beide groepen Pilates behouden en hebben we daarom in overeenstemming met de leiding besloten de Pilates-groepen samen te voegen tot 1 groep.

vanaf dinsdag 8 januari 2019
19.30 – 20.30 Pilates volwassenen OBS de Irene Gramsbergen

DANS:
Wij zijn de afgelopen weken hard bezig geweest en hebben op vele verschillende manieren mensen benaderd en gesproken met de vraag of zij onze dansgroepen kunnen voortzetten. Wij zijn blij jullie te kunnen melden dat we Caylee bereid hebben gevonden deze groepen over te nemen. Wel zullen er veranderingen zijn t.a.v. tijd en plaats.
Voor nu zullen de dansgroepen recreatie als volgt aangeboden worden:

vanaf vrijdag 11 januari
17.00 – 17.45 uur Streetdance recreatief 7 t/m 12 jaar Sporthal
17.45 – 18.30 uur Streetdance recreatief 12 t/m 16 jaar Sporthal

Logo_footer   
     © 2022 GV Gramsbergen Gerealiseerd door COMNOU!

Check onze Privacy verklaring